Rabu, 18 Mei 2011

Jozan(maharaja lawak)


askom u all salam 1 malaysia cA harap u all sihat and hapey2 selalu.. arie nie cA nk u all gelak ketawa dgn video yg cA sediakan.. layan.. maharaja lawak @ astro warna.. jozan the best uhuhuh ops tapi cA xundi pown.. lalalla











Johan dan Zizan bergabung tenaga dan mengelarkan kumpulan mereka sebagai Jozan.


Jozan diminggu 1:
Michael Bay tawar zizan berlakon dalam Transformers 4?hahah 

Jozan diminggu ke2:

Johan dan Zizan buat lawak dengan meniru gaya Datuk Yusuf Haslam dan anaknya, Syamsul Yusuf.

Jozan diminggu ke3:
diorang kena nyanyi lagu, jadi lagu pilihan mereka ialah Baby dari Justin Bieber. Lagu popular ni, mesti tau kan..
Johan dan Zizan bergaduh berebut awek dalam lawak tu,boleh tahan jugak le semua maki mencarut keluar belaka..adoii!! dasat2!!
Fuckrull, jangan babykan aku..huhu!! Nama watak watak dalam cerita depa ni boleh bertukar sesuka hati, macam macam nama keluar..haha!! lawak2.

Jozan diminggu ke4:

pengajarannye:
1-encik..sy pown xpnah g msjid en/allahuakbar allah..mne kiblat masjid nie..(kbnykan mnsia zman skunk nie dh xrmai pg msjid)
2-crilah mne2 msjid sy lah imam..smpai owg b'khatan pown cri sy tau(orng islam zman skunk krg didikan agama)
3-sy t'msok rm50..sy tgok kt kotak 2 t'tlis derma ikhlas,sy nye ikhlas rm30 jer en..(kbykan owg zman skunk nie derma xikhlas hnya hndak mnunjuk2..)
4-jd sy dtg sy kopak,2 yg kcik en..biasa lg bsar en..(mnusia ske amik jln mdah tok idop sng/cri duit)


Jozan diminggu ke5:
Zizan jadi macho giler malam ni..hahaha!! nak tarik kereta kena le gagah kan..


Jozan diminggu ke6:


zizan:ANJING TOK!!
johan:KAMU CAKAP AKU ANJING
zizan:BUKAN TOK bukan tok tapi anjing tu tok,tok kete baru beli tok die kencing mcm begitu selamber je tok
johan:macam mane anjing kencing
zizan:macam begitu selmaber je tok


Jozan diminggu ke7:
Jozan melakonkan watak ahli silap mata yang sangat kelakar..pew memang dasyat.. tapi johan asik buat kantoi jew hahahhah


Jozan diminggu ke8:
pew memang layan lawak jozan..lawak gila emm doktor zizan pown gila..johan nie pown satu dlm byk doktor kat luar sana si doktor zizan dipilihnya..penat cA tgk telatah meraka diatas pentas sbb byk aksi yg dicter oleh jozan..

good luck 4 jozan..
terima kasih


9 ulasan:

  1. brtol2 peminat Jozan ni, gimmi 5! hehe

    BalasPadam
  2. j0zan is the bez.....i like j0zan

    BalasPadam
  3. kahkahkah!

    sama la kte peminat jozan!

    mggu ke8 cm bodo sgt! ngeh3~~

    BalasPadam
  4. heee... kite dengan peminat masing... HIDUP JAMBU~~ hehe (tak bermakna aku taksuke team lain, no no no~ jgn judgemental!~)

    BalasPadam
  5. sukeee sgt lawak jozan :).
    keep it up

    BalasPadam
  6. jozan mmg terbaik stiap mggu.. hehhe.. TRIGYY

    BalasPadam
  7. JOZAN terbaik..hehehe
    setiap minggu style lawak yang berbeza2..

    BalasPadam